Cales i platges

Platges de sorra fina, mixtes i roca

El Camping Internacional Palamós es troba a 200m de la platja de La Fosca, però també hi ha altres platges i cales properes que val la pena visitar.

La Platja Gran, orientada cap al sud-oest es tracta d’una platja composta de sorra fina, de color daurat. Té una longitud de 590 metres i una amplada de 50. Està dotada de dutxes i passarel·les, a més hi ha un aparcament i nombrosos bars i restaurants. Si ho desitja pot llogar patins aquàtics, hamaques i para-sols.

A l’altre costat del Port Esportiu Marina, enmig d’un entorn natural, podem trobar dues cales costat de l’altra. La Cala del Morro del Vedell i la Cala dels Pots. Estan compostes de sorra i roques, i amaguen una gran riquesa submarina. Moltes sortides submarines i d’iniciació a aquesta activitat es duen a terme des d’aquí.

La Fosca i altres platges

La Cala Margarida es troba a la muntanya costanera de Cap Gros , i es pot arribar a peu des del centre. Es tracta d’una acollidora cala estreta formada per grava i còdols. Les seves casetes marineres de color blanc juntament amb les humils embarcacions dibuixen un bell paisatge.

Si continuem per la costa, arribarem a Cala sa Tamàrdia, una petita cala de sorra poc profunda on es pot veure La Fosca, una gran ancorada en un entorn residencial i turístic.

Més endavant, seguint el camí, trobarem laCala s’Alguer, una cala de sorra i pedra situada en un entorn natural amb unes poques casetes de pescadors amb molt d’encant.

Vistes de la Cala s’Alguer

La Platja del Castell, envoltada de boscos de pins es divideix per la boca del canal Aubi. És de sorra molt fina, hi trobarem un aparcament, un bar, una escola de caiac i servei de lloguer d’hamaques i para-sols. Hi ha socorristes, dutxes i passarel·les.

Vistes de la Platja del Castell