Parcel·les

Parcel·les confort

T’explicaré sobre les meravelloses parcel·les confort que oferim al Càmping Internacional Palamós. Aquestes parcel·les són l’opció perfecta per a aquells campistes que busquen una mica més de comoditat durant la vostra estada al nostre càmping de la Costa Brava – Palamós.

En primer lloc, les nostres parcel confort són més àmplies que les parcel estàndard, el que et permet tenir un espai extra per gaudir del teu temps a l’aire lliure. A més, cada parcel·la està equipada amb una presa d’electricitat de 6 amperes i aigua corrent, cosa que et permet connectar els electrodomèstics que necessitis.

Un altre gran avantatge de les nostres parcel·les confort és que compten amb una presa d’aigua a cada parcel·la, cosa que et permetrà tenir aigua potable a la teva pròpia caravana o autocaravana. D’aquesta manera, podràs gaudir d’una comoditat més gran durant la teva estada sense haver de preocupar-te per buscar un punt d’aigua proper.

Les parcel confort són una garantia de tranquil·litat.

Les nostres parcel·les estan ubicades a zones privilegiades del càmping, a prop de les instal·lacions i de les zones comuns, perquè tinguis tot el que necessites a mà. També t’oferim servei de wifi a totes les parcel·les, perquè puguis mantenir-te connectat durant la teva estada al càmping.

Finalment, però no menys important, les nostres parcel·les confort estan envoltades d’arbres i vegetació, cosa que et permetrà gaudir de la natura en tota la seva esplendor. I perquè no et falti de res, comptem amb una gran varietat de serveis, des de piscina fins a bar restaurant, perquè puguis gaudir al màxim de la teva estada al càmping.

En resum, si cerques una opció d’allotjament còmoda i ben equipada al Camping Internacional Palamós, les nostres parcel confort són l’elecció perfecta. No ho dubtis més i reserva ara la teva parcel·la confort per gaudir d’una estada inoblidable al nostre càmping!

Característiques

  • Situat entre el nucli urbà i les platges
  • Disposa d’un ampli terreny parcel·lat
  • Grans espais habilitats per a tota la família
  • Àrees d’ombra
  • Preses directes d’aigua
  • Connexió elèctrica

 

A partir de28,50 €

Preu per nit - IVA 10% inclòs
S'admeten animals
Impost turístic inclòs