VIA VERDA- la ruta del Tren Petit

Ruta del Tren Petit PALAMÓS – PALAFRUGELL

Fins a Mont-ras: 800 m. Fins a platja de Castell: 1 km. 6 km fins a Palafrugell

La via verda que uneix Palamós i Palafrugell, coneguda com la Ruta del Tren Petit, té una longitud de 6 km. El seu traçat transcorre per una part de l’antic recorregut de l’anomenat tren petit que connectava Palamós amb Girona passant per la Bisbal d’Empordà.

Ruta accessible

Desnivell 1%

Dificultat Mínima

Paviment Sòl-ciment

Altitud màxima 42 m (a Palafrugell)

Serveis A l’interior de les poblacions i a la gasolinera de Sant Joan de Palamós, a l’inici de la via verda a Palamós.

 

Vine a descobrir-la. Sabies que la vora de la Costa Brava té una longitud d’aproximadament uns 200 km de distància? Això la converteix en una de les millors costes de la península per a gaudir de rutes i de vistes al mar, increïbles. Avui et volem parlar d’una excursió molt maca i que segur que serà divertida per a tota la família, et parlem de la Ruta del Tren Petit.

La Ruta del Tren Petit és una via verda que va de Palamós, on està situat el nostre Càmping Internacional de Palamós, fins a Palafrugell. Al llarg dels 6 km de distància descobrireu diferents municipis, alguns de més petits que d’altres, però tots amb l’encant que caracteritza una població a les comarques de l’Empordà. La Ruta del Tren Petit és tan possible fer-la a peu com en bicicleta, ja que el camí està completament adaptat i preparat per a traçar-lo còmodament. Va ser cap al 2009 quan aquesta ruta va ser estrenada de nou, deixant-la en el bon estat en el qual es troba actualment.

Perquè fer la Ruta del Tren Petit

Sense dubte quan vinguis a passar uns dies al nostre càmping, una bona proposta per a fer tots junts en família, és la Ruta del Tren Petit. La facilitat del camí i la nul·la inclinació us faran molt fàcil fer-la amb els nens. 

Gaudir de la naturalesa i de les vistes que ens ofereix l’entorn, és una de les coses preferides de totes les persones que passen per la Costa Brava. El nostre dia a dia moltes vegades no ens permet disfrutar, tant com ens agradaria, de la natura, i per això, quan estiguis allotja’t a al Càmping Internacional de Palamós, tindràs la millor oportunitat per a desconnectar de tot, i aprofitar per conèixer la Ruta del Tren Petit.

Conèixer el Càmping Internacional de Palamós

Quan acabis el teu dia d’activitats i tornis al càmping despreocupa’t de tot. Si arribes després de dinar, tindràs temps de passar-te, o bé per la sala de jocs, o bé si la calor empeny, segurament et vindrà més de gust remullar-te a la piscina per refrescar-te. Mira aquí totes les nostres instal·lacions. I cap al vespre, quan sigui hora de sopar, apropa’t al nostre restaurant o a la terrassa i deixa’ns cuinar per tu. La gastronomia de Palamós és la nostra cultura i patrimoni i en el nostre bar-restaurant trobarà tota mena de menjars. Mira aquí fotografies dels nostres plats.

Així que ni t’ho pensis més, i decideix ara quins dies són els que vindràs a gaudir del nostre càmping, i aprofites per fer la Ruta del Tren Petit