Gaudeix d’un càmping familiar a Palamós per tota la familia

Gaudeix d’un càmping familiar a Palamós per tota la familia

Quan plantegem una escapada per a tota la família, el que pensem és: primer, en trobar un lloc on hi hagi activitats per a tots els membres i segon, una ubicació on disposem tant d’oci i tranquil·litat com de cultura i llocs per visitar.

Poder combinar tot el que necessites no és missió impossible, al contrari, és més senzill del que et penses. A la Costa Brava descobrir un càmping familiar a Palamós és una aposta d’èxit assegurada, i el Càmping Internacional de Palamós és la millor opció!

 

Què fer en família a prop del Càmping Internacional de Palamós

Deixa’ns proposar-te alguns plans, per fer en familia durant els dies que us allotgeu amb nosaltres. Hem preparat un recull de 5 activitats diferents per a connectar amb la proposta Comencem!

Visitar Palamós: Com que estem molt a prop de la ciutat de Palamós, a tan sols 10 minuts del nucli urbà, t’animem a conèixer el municipi. Palamós és famosa pels seus paisatges i platges, pel seu port comercial i per la seva oferta de comerços i restauració.

Excursions en Kayak: I el millor pla per gaudir en família és gaudir d’un preciós dia descobrint tots els racons més amagats de la Costa Brava amb una bona excursió en Kayak. 

Museu de la Pesca, un espai creat per conèixer la gent de mar i les seves activitats. Obert tot l’any. Un pla ideal per apuntar-te amb tota la familia!

Visita gratuïta al Castell de Sant Esteve de Mar, organitzada pel Museu de la Pesca tots els dissabtes. Situat a la platja de la Fosca, amb unes vistes increïbles, farà que us quedeu vocabadats. 

Caminar per un tros de la Ruta del Camí de Ronda Palamós-Calella, és una ruta d’uns 11 km en total de baixa dificultat, així que vosaltres decidiu, si voleu recórrer més o menys distància. El que si és segur, que sigui quin sigui el camí que feu, us enamoraran les vistes.

La Ruta del Tren Petit, Parlem d’una via verda que connecta les poblacions de Palafrugell i Palamós. És un tram d’uns 6 km, planer i de fàcil recorregut, apte, per tant, per a tota la família.

Recorda que aquí només et mostrem alguns dels molts plans que podeu fer allotjats en un càmping familiar a Palamós, al Càmping Internacional de Palamós estarem encantats d’ajudar-te i oferir-te més informació d’activitats de la zona.

 

Els serveis que trobaràs en un càmping familiar a Palamós

Com dèiem al principi, un altre aspecte clau, a l’hora d’escollir un lloc per a passar uns dies en família, és també que l’oferta de serveis i activitats de la que disposa sigui la més adient per a tots vosaltres. Al Càmping Internacional de Palamós som molt conscients d’oferir el necessari per adaptar-nos a ser un càmping familiar a Palamós de referència. Serveis com bugaderia, la tenda, espais com la sala de jocs, dues piscines (una per adults i una per nens), allotjaments com parcel·les i bungalows de totes mides per a famílies amb més o menys membres. Aquí tens tota la informació amb més detall per acabar de conèixer-nos.

 

Ja és hora de gaudir plegats d’una estada al Càmping Internacional de Palamós

Ara que ja coneixes la proposta excepcional del nostre càmping familiar a Palamós, no hi pensis més, i reserva la teva estança amb nosaltres aquí mateix. Tenim moltes ganes de veure’t per la Costa Brava i ensenyar-te tot el que pots fer en el nostre entorn. Ja has decidit quins seran els dies escollits per a passar plegats?