Instal·lacions

Botiga

La nostra botiga és un mini supermercat i és per al nostre càmping una part important de l’experiència dels nostres hostes, ja que us proporciona comoditat, varietat de productes, estalvi de temps i diners, servei al client i ajuda en situacions d’emergència. Oferim a tots els nostres hostes que necessiten proveir-se d’aliments i altres subministraments bàsics durant la vostra estada una opció de compra per a una àmplia varietat de productes, des d’aliments bàsics i begudes fins a productes d’higiene personal i altres articles essencials per satisfer les vostres necessitats durant la vostra estada a el nostre càmping.

La botiga del càmping ofereix un servei personalitzat i amable als hostes, cosa que pot millorar l’experiència general del càmping. Els empleats ofereixen generalment recomanacions i assistència en la selecció de productes, cosa que és especialment útil per a aquells que no estan familiaritzats amb la zona o per trobar productes que s’adaptin a les seves necessitats dietètiques.

Els productes de la nostra botiga.

La nostra botiga marca una gran diferència en l’experiència dels hostes. La comoditat i conveniència que ofereix, juntament amb la varietat de productes disponibles, l’estalvi de temps, el servei al client i l’ajuda en situacions d’emergència fan que el nostre servei de botiga sigui un element essencial del nostre càmping.

Al mini supermercat del càmping trobareu pa i pastes, conserves, refrigerats, congelats, begudes i tots els productes bàsics que puguis necessitar en el dia a dia. També comptem amb una gran varietat de productes frescos de temporada principalment fruites i verdures. Si t’allotges al nostre càmping i tens alguna urgència o necessites una recomanació sobre algun dels nostres productes alimentaris no dubtis a consultar els empleats.

A la nostra botiga estem al vostre servei per resoldre qualsevol dubte i fer la vostra estada una experiència el més confortable possible.