Instal·lacions

Contenidors de reciclatge

Recicla

El Consell Comarcal del Baix Empordà ha iniciat una campanya per promoure el reciclatge en els càmpings, perquè tots junts puguem tenir cura del nostre planeta. La campanya ens ha facilitat contenidors per a cada tipus de residu i packs amb diferents bosses (amb el color corresponent de cada contenidor) i un fullet informatiu per als usuaris del càmping per poder separar amb facilitat.

Durant la temporada alta pot arribar a haver-hi molta gent en un càmping, el que significa una quantitat altíssima de deixalles . No només hem de saber com separar les escombraries, sinó també quan podem reutilitzar alguna cosa. Reutilitzar es poden aconseguir coses tan útils i vistoses com les que van fer la setmana passada en el Kids Club amb ampolles de plàstic i rotllos de cartró.

És per això que, per petit que sembli el nostre gest o per breu que sigui la nostra estada al càmping , és important que tots col·laborem , perquè junts sumem i podrem ser més respectuosos amb el medi ambient i gaudir encara més de la natura. Ens farem un favor a nosaltres mateixos i a tots els éssers vius del nostre entorn.