Instal·lacions

Dutxa per Gossos.

Al nostre càmping hem creat unes instal·lacions especialment pensades per a les mascotes, com la nostra dutxa per a gossos. Sabem que la teva mascota és un membre més de la família i que vols que se senti còmoda i feliç durant les vacances.

Sabem que és important que la teva mascota estigui neta i endreçada, especialment després d’un dia ple de diversió i jocs a la platja o al camp. Al Càmping Internacional Palamós tenim la vostra dutxa per a gossos que us permetrà donar-li un bon bany i deixar-la fresca i lluent.

Però la nostra dutxa per a gossos no és només una qüestió d’higiene per al nostre càmping i els nostres campistes, sinó que també són un lloc perfecte per socialitzar i conèixer altres gossos i amos de mascotes. Banyar la teva mascota a la nostra instal·lació és una gran oportunitat perquè la teva mascota faci nous amics i gaudeixi de moments de joc i diversió amb altres animals.

Recorda: La dutxa per a gossos ens ajuda a tenir cura del medi ambient.

A més, aquestes instal·lacions són per a nosaltres una manera de cuidar el medi ambient, ja que en disposar d’un espai específic per banyar la teva mascota, evitem que s’embrutin altres zones del càmping i es generin residus que puguin fer malbé l’entorn i el medi ambient .

En definitiva, aquest espai particular reservat a cura de la teva mascota és una de les instal·lacions més valorades pels nostres hostes amb mascotes, ja que els permet cuidar els seus animals i fer que se sentin com a casa durant la seva estada al càmping. Vine a tastar-la i veuràs com el teu gos t’ho agrairà amb la seva felicitat!

Nota important:

Volem recordar-te que, només s’accepten mascotes a les reserves per a parcel·les, i que no s’accepten animals als bungalows del càmping.

 

Només s’accepten mascotes a les parcel·les, no s’accepten als bungalows.