Instal·lacions

Parc infantil

El nostre parc infantil exterior és una de les instal·lacions més importants per a aquells campistes que viatgen amb nens. Aquesta zona està dissenyada per proporcionar un ambient segur i divertit on els nens poden jugar i gaudir de la natura.

Parc infantil i zona de jocs.

La nostra zona de joc exterior brinda als nens l’oportunitat de gaudir d’una experiència d’acampada completa. En comptes d’estar limitats a les activitats dins de la vostra botiga o caravana, els nens poden gaudir d’una varietat d’activitats a l’aire lliure en un ambient segur i controlat. El nostre parc infantil inclou gronxadors, tobogans, jocs de grimpar i córrer.

La nostra zona de jocs exteriors ajuda els nens a socialitzar i fer nous amics. Els nens que viatgen amb els pares sovint no tenen l’oportunitat d’interactuar amb altres nens durant les vacances. La nostra zona infantil a l’aire lliure els brinda l’oportunitat de conèixer altres nens i fer amics, cosa que els ajuda a desenvolupar habilitats socials importants a la vida.

Millorem les vacances de tota la família.

La experiencia nos demuestra cada temporada que la zona infantil al aire libre también proporciona a los padres una oportunidad para relajarse y disfrutar de su experiencia de acampada. Los niños pueden jugar en parque infantil mientras los padres pueden disfrutar de actividades relajantes como leer un libro o tomar el sol.  Sabemos que esto ayuda a los padres a sentirse más relajados y a disfrutar más y mejor de sus vacaciones.