Instal·lacions

La nostra Recepció.

10:00-21:00h

Reserva / Booking  http://www.internacionalpalamos.com

2023 Dates d’obertura: 01/04/23 – 27/11/23

L’equip de recepció del Càmping Internacional Palamós és fonamental perquè la vostra estada sigui el més còmoda i agradable possible. Són els primers a donar-te la benvinguda i estan disponibles per ajudar-te en tot allò que necessitis.

T’oferiran informació sobre les activitats del càmping, llocs per visitar a la zona i estaran encantats de resoldre qualsevol dubte que tinguis durant la teva estada.

A més, l’equip de recepció s’assegura que tot estigui en ordre quant a la reserva del teu allotjament, el check-in i check-out, i qualsevol altra gestió que hagis de fer durant la teva estada. Si tens algun contratemps durant la teva estada, el nostre equip de recepció estarà allà per ajudar-te i buscar la millor solució possible.

La feina del nostre recepcionista és fonamental per fer que et sentis com a casa i gaudeixis al màxim de les teves vacances. Sempre estan disposats a ajudar-te en allò que necessitis i la seva professionalitat i amabilitat fan que l’estada al càmping sigui encara més agradable. No dubtis a acudir-hi si necessites qualsevol cosa durant la teva estada!

En definitiva, l’equip de recepció del Càmping Internacional Palamós és una peça clau perquè us sentiu com a casa des del primer moment. La seva amabilitat i professionalitat són un valor afegit que fa que la teva experiència al càmping sigui inoblidable. T’esperem al càmping perquè ho comprovis per tu mateix!

Demana a la nostra recepció per tot allò que necessitis, evita desplaçaments innecessaris.

A recepció us facilitarem tota la informació que vulgueu sobre les activitats tant del Càmping com de Palamós, així com altra informació rellevant sobre rutes verdes, transport, restaurants, etc.

Atención telefónica hivern
(lunes-viernes) (dilluns -divendres) (monday-friday) (lundi-vendredi) 09:00 – 13:00 h